keskiviikko 1. elokuuta 2012

New sweet bikinis & Lipcare

Eli kävin tossa pari päivää sitten ostarilla, ja vaikka mun ei todellakaan sieltä pitänyt mitään ostaakaan, niin mukaanhan tarttui huulirasva ja -kiilto.
Laitan tässä mukaan arvostelun tuotteista, jota saatan vielä muokata heti kun löydän sen vihon, johon olin kirjoittanut oikein järkevän ja kattavan tekstin kustakin tökötistä. Joten tässä tulee.

Seppälä 1,95 e TARJOUS
 MANSIKKAINEN HUULIRASVA (yllä):

Tämä huulirasva ei ollut kyllä mansikkaa nähnytkään. Nestemäisempi kuin tuo alempi huulikiilto, tätä siis ei kannata sivellä reilulla kädellä, koska muuten huulet ovat kuin sulaa voita. 1 sivellys per huuli riittää, jos ei halua niin tuntuvaa. 2 sivellystä max. per huuli, näin huulet tuntuvat lipeviltä, muttei kuitenkaan liikaa.
Tuoksu viittaa ehkä hieman mansikkaan päin, ihanan makea tuoksu, joka kutkuttelee hajuaistia.
Maistuu oikeastaan perus huulirasvalta. Ei siis todellakaan paha maku, jos maistelee huolettomasti niin ei välttämättä maista mitään, mutta jos oikein tarkkaa maistelee niin tuntuu semmoinen hyvä huulirasvamaku, joka ehkä hiukan on makean oloinen. Ei paha maku, kyllä tätä huulilla pystyy käyttämään! :D
Kaikin puolin hyvä huulirasva, mutta vaikkei mansikalta tunnukaan huulilla niin hyvää silti, tätähän tulee käytettyä enemmänkin ;)

JC 1,20 e TARJOUS
HUULIKIILTO (yllä): Vastakohta tuosta edellisestä. Tahmainen mönjä huulilla ei innosta, right? Tosiaan, tahmaista mönjää. Suloisen näköinen väri hämäsi harmiksi. Hm, ihan ok näköinen huulilla, muttei muuten.
Mun mieleeni tää ei haise hyvältä, muttei pahapahaltakaan. Paha haju, muttei yököttävä hyi yök hirvee haju. Maku muistuttaa mua sellasesta sienestä, jota kerran söin :D Se oli siis ihan ruokasieni, tais olla joku tati muttei mikään kiehtova maku tämäkään, itseasiassa, mulla tulee tästä likainen olo suuhun, kuin olis hampaat jääny pesemättän.
Huono. HOXHOX. Älkää ikinä luottako söpöön pakkaukseen tai väriin. Kokeilkaa AINA testeriä, jos vain mahdollista.
Tottakai tämäkin loppuun täytyy käyttää, mutten suosittele ostamaan jos piittaa myös hajusta/mausta.


Toivottavasti valaistuitte tästä ;)


SITTEN, lupailinkin teille uusista biksuista kuvia, tässäpä nämä esittäytyvät..

Mun vanhat bikinit :D Tummansiniset kukalliset jotka yläosasta alkoi käydä pieniksi..
Aah, uudet, ihanat, neonpinkin bikinit jotka on tosi mukavat käyttää, kunnon röyhelöt (Y) :D <3 Seppälä 7 e TARJOUS

Joo, en todellakaan laita itestäni puolalastomia kuvia bikineillä jonnekin nettiin, joten saatte tyytyä aivan suosiolla näihin kuviin :)

Siinä oli, tykkäsittekö? C;

HOXHOX. Oliko tuplapostaus mielestänne aivan kamala kun on kaks "aihetta" samassa? Ajattelin näin kun kuitenkin aika minimaaliset aiheet kyseessä, varsinkin tuo viimonen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti