keskiviikko 1. elokuuta 2012

You got wonderful eys, that´s what makes you beautiful

Olin tänään kuvaamassa valokuvauskilpailuun silmä-aiheista kuvaa ja päätin vähän muotoilla aihetta: Kävinkin näpsäilemässä kisunpennuista aivan ihania kuvia veitikaiden viattomista taivaansinisistä silmistä <3

Tähän aluks ihan vaan tämmönen nätti kuva siamilaiskissa Miskan silmästä :3

Noi on niin ihania <3



Tää on jotenkin hellyyttävä <3



Ehkä hieman pelokkaat silmät..


Tää on aivan herttainen vaikkei silmät korostukaan C: <3

Höh heilahti >.<

Ja tässä tämä, kuvani kilpailussa. Yllättäen kuva voittikin tämän silmä-aiheen (Y) :) BTW. Älkää välittäkö tosta yläreunassa olevasta nimestä, se on mun nimi siinä valokuvauskilpailu-sivulla.
Ja, kuva aivan koskemattomana, jotenkin se on mun mielestä silmälle ihanampi näin :>

On ne niin ihania <3 <3 Ei voi muuta sanoa <3


 BTW, tänään on täysikuu. Huomasin kirkkaana hohtavan siistin palluraisen tullessani Ronjan kanssa lenkiltä. Hain äkkiä kameran ja asetuin kuvaamaan Ronskuli vierellä. Samalla tuli testattua, että tämmöinen pokkari, ottaa aivan käsittämättömän upeita kuvia kaukaakaukaakaukaa.

Joo laatu on. Mutta joo, tollanen se siis oli normaalisti. Okei, zuumasin muutaman kymmenen metrin ku muuten ei olis oikein mitää näkyny.
Ja tässä on kuva. Vaikuttava otos, vaikka itse sanonkin, eikö? En todellakaan halua mielistellä mun kuvaustaitoa tai jotain, mutta voin sanoa että Canon PowerShot SX20 IS ei ole mikään tavallinen pokkari!! :D  

Tämännäköinen kamera siis. Voin sanoa, että jos haluaa hyviä kuvia ilman kalliita järkkäreitä, tämä on oiva valinta. (No, tää maksaa näköjää liikkeessä vähän alle 300 e, mutta on hintansa vertainen..!) Sopii muuten ensikuvaajille, kuten kuvasta huomaa, ei sisällä mitään miljoona nappulaa ynnä outoja pikkukuvakkeita. Helppokäyttöinen ja aivan erinomainen kamera.

Eipä siinä muuta, heipsan! ;) Ja nyt tää lähtee nukkumaan, kello on kymmentä vaille yksi yöllä ja 13 päivää ni alkais se seiskalta herääminen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti