maanantai 16. heinäkuuta 2012

~Piimun Valokuvauskilpailu~

Kyllä, luit oikein. Aion järjestää oman valokuvauskilpailuni tänne blogin puolelle! :)
Toivottavasti jaksat lukea tämän pitkän, mutta tärkeän tekstin, mikä sisältää kaiken liittyen kilpailuuni.

INFOA:

Mitenkö kilpailet? Tarvitset siihen oman s-postin. Ja kameran. Homma menee näin: Annan sinulle s-postiin aiheen, ja tämän aiheen mukaisesti otat kuvan. Sitten, jotta kuva on varmasti omasi, muokkaat siihen oman nimesi, tai nimimerkin, jonka olet minulle kertonut. Picmonkey.com on hyvä tähän. Jos et osaa muokata nimeäsi kuvaan, voin auttaa s-postin avulla.
Kun olet laittanut kuvaan nimesi, lataat sen mieluiten aijaa.comiin ja lähetät linkin minulle s-postiin.  Kilpailua jatketaan s-postien välityksellä.

 Ei tarvitse olla ammattilainen, mutta toivon että historiastasi löytyisi ainakin puoli vuotta sitä kokemusta. Jos ei löydy, niin ainahan sitä voi yrittää päästä mukaan tarpeeksi hyvällä valokuvalla, joka on sinun ottamasi. Jokaisella, joka omistaa hyvän itse ottamansa kuvan, on vapaudet päästä kilpailuun mukaan.
Kilpailuun EI saa osallistua kännykkäkameralla, muut kamerat hyväksytään.
Muokkausta ei sallita, käytäthän vain kamerasi muokkausta! Toivon, että mikäli aihe ei sano erikseen, niin älkää vaihtako väriä esim. mustavalkoiseksi. Toivon saavani iloisia ja luonnollisia kuvia, joita ei ole muokattu. Plussaa siis, jos kuvaa ei ole millään lailla muokattu. (Itse olen kuvannut reilun vuoden ja käyttänyt vain muutamissa kuvissa muokkausta)

S-postiini täytyy laittaa vain yksi kuva. Jos laitat enemmän, arvostelen niistä ensimmäisen. Muut kuvat eivät millään lailla vaikuta päätökseeni.

Paperilappua kuvaan ei tarvitse, mutta vaadin nimimerkkiä kuvaan kuvankäsittelyohjelmalla(esim. picmonkey.com) Jos kuvassasi ei ole nimimerkkiä, etkä pysty todistamaan että kuva on omasi, sinun kuvasi hylätään josta seuraa huonoja seurauksia kilpailuasi ajatellen.

Jos tiedät, että sinulla on ohjelmassasi jotain (esim. päivän reissu/pidempi matka) niin katsothan, ettet joudu keskeyttämään kilpailuasi. Jos joudut, et osallistu. Voin tarvittaessa antaa aiheet sinulle s-postiin tai jatkoaikaa hyvällä selityksellä.
Kun kuvasi on valmis, lähetä sen linkki minulle. Kirjoita viestiisi “Valokuvauskilpailu. Aihe * KUVA:”
Pyrin arvostelemaan muutaman sanasen sekä aiheen parhaasta - ja huonoimmasta kuvasta. Saatan arvostella rankemmallakin kädellä, joten ota kritiikki vastaan rakentavasti.
Aiheita on seitsemän, kilpailijoitakin siis seitsemän hyvää kilpailijaa. (Tai vähemmän jos ei porukkaa tule)
Toivon todellakin, että viitsit tarkistaa kamerasi pikselimäärän ja sen, mikä kamerasi on, sillä haluan tietää minkälaisella kameralla kuvaat ja minkä tasoisia kuvasi ovat verrattuna kameraan.
Jos olet lukenut nämä tärkeät säännöt, lisääthän lomake-viestiisi perään numeron 2.
JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ, KYSY S-POSTILLA.

- Ilmoittautumisaikaa on tästä päivästä (ma,16.7) aina perjantaihin (20.7) asti
- Otan seitsemän kilpailijaa
- Ei muokkailuja, pelkästään kamerasta käsin muokkaaminen sallitaan
- Muista lisätä kuvaasi nimimerkkisi
- Aikaa aiheen suorittamiseen on norm. 3 päivää, riippuen totta kai myös aiheen vaikeudesta.
- Täytä lomake, kiitos
- Olethan rehellinen kilpailussa

LOMAKE
Nimi tai nimimerkki:
Kuinka kauan olet kuvannut:
Kamera:
Kamerasi pikselimäärä:
Oletko ollut ennen valokuvauskilpailussa:
Näytekuva:


PALKINNOT

Näin netin välityksellä mitään materiaalista en voi valitettavasti antaa, mutta jos sinullakin on blogi, niin voin esim. hankkia sinulle pari lukijaa tai mainostaa sitä eri foorumeilla sovitun ajan. Jos sinä olet Gosussa, voin lahjoittaa sinulle jotain, esim. haleja. Jos taas kumpikaan näistä ei käy, saat ainakin hyvän mielen. Ja tietysti voit itse ehdottaa palkintoasi, voin toki lähettää sinun osoitteeseesi jotain kivaa materiaalista tavaraa jos kerta haluat levittää osoitteesi netissä ja luotat siihen, että osoitteesi ei johdattele ketään kotiovellesi. Ja minä olen luotettava ainakin.


KILPAILIJAT:

-
-
-
-
-
-
-

Onnea kilpailuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti